Bar & Bistro Jules | Speciale thema’s
1168
page-template-default,page,page-id-1168,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Speciale thema’s

Zoals onze take-away en Kerst!

Haal onze heerlijke gerechten in huis!

Helaas moeten we in deze periode de deur om 17:00 uur al sluiten. Voor ons is dit reden genoeg om even helemaal dicht te zijn. Om jullie alsnog te kunnen verwennen met lekkere gerechten hebben we speciaal een 4 gangen verrassingsmenu samengesteld waarmee jij thuis een uitgebreid diner op tafel kunt zetten.

4 gangen menu voor thuis

Haal nu een compleet samengesteld 4 gangen menu in huis. We hebben alles zo voorbereid dat je met slechts enkele simpele handelingen prachtige schilderijtjes op het bord klaar maakt. Het menu bestaat uit lekker broodjes met dips, een voorgerecht, soep, hoofdgerecht en dessert.

Het vier gangen verrassingsmenu voor thuis kost €29,50 per persoon

We laten je niet alleen!

We hebben voor iedere gang een uitgebreide bereidingswijze op papier gezet. Maar zie je graag een voorbeeld dat hebben we ook een filmpje waarop we je laten zien hoe wij het doen. Dit alles hebben we bij je bestelling gevoegd. We dagen je ook uit om je eigen creativiteit te gebruiken. Deel je creaties op Instagram en win een leuke prijs. Om je huis om te toveren in een restaurant vind je bij je bestelling een QR-code naar onze eigen Spotify afspeellijst!

Bestellen?

We zijn van woensdag t/m zondag zijn wij geopend. Voor deze dagen kun je dus je menu bestellen. Je kunt je bestelling ophalen of laten bezorgen. Beide opties kan tussen 13:00 en 18:00 uur.

Momenteel kun je je bestelling doorgeven door een belletje naar (0314) 849 997. Binnenkort kan er ook online bestelt worden.

Vier Kerst bij Jules

Kerst is bij uitstek de kans om wat extra’s op tafel te zetten. En dat zijn we bij Bar & Bistro Jules zeker van plan. Als straks ons restaurant volledig in Kerstsfeer is aangekleed kunnen we van start en we zijn al druk bezig met de voorbereiding.

Speciaal Kerstmenu

Voor de feestdagen hebben we twee menu’s samengesteld. Deze zijn te vergelijken met ons menu ‘rondje kaart’. Speciaal voor Kerst doen we daar een schepje bovenop en maken we gebruik van nóg mooiere en feestelijkere producten. Hierdoor krijgt Kerst dit jaar een gouden randje.

Vier gangen Kerstmenu

Een compleet menu met vier feestelijke gangen. Hierbij serveren we passende garnituren. Je hoeft dus nergens meer zorgen om te maken.

Het vier gangen Kerstmenu kost €39,50 per persoon

Zes gangen Kerstmenu 

Net zoals hierboven een compleet menu, maar dan met zes feestelijke gangen. Ook hierbij serveren we passende garnituren. Een heerlijk menu om de avond nóg specialer te maken.

Het zes gangen Kerstmenu kost €49,50 per persoon