Lieve gast, Bar & Bistro Jules gaat helaas sluiten. Bekijk hier meer informatie.

Diner: WO t/m ZO vanaf 17:00         Volg Bar & Bistro Jules op

Speciale thema's

Ben je benieuwd wat Jules allemaal nog meer te bieden heeft? Je vindt het hier! Ontdek speciale arrangementen, onze plannen tijdens feestdagen of andere belangrijke informatie.

Vier je feest bij Bar & Bistro Jules in Doetinchem

Ben je binnenkort jarig, wil je proosten op jullie trouwdag of is er een andere reden om je vrienden uit te nodigen? Bar & Bistro Jules is de perfecte feestlocatie voor jouw speciale dag!

Eindeloze mogelijkheden

Wij vinden het geweldig om jouw speciale dag te mogen verzorgen. Met liefde nemen we al het werk uit handen. En om ervoor te zorgen dat het ook écht jouw dag wordt, spreken we graag met je af om af te stemmen waar jij blij van wordt. Daarvoor zijn de mogelijkheden eindeloos. 

Kom in contact

Kom met ons in contact om ons te laten weten wat je zoekt. Bar & Bistro Jules in Doetinchem leent zich perfect voor besloten feesten en partijen tot ca. 100 personen. Je kunt ons altijd bellen op 0314 849997. Wil je ons liever een berichtje sturen, klik dan op de knop hieronder.

Cocktail workshop bij Bar & Bistro Jules in Doetinchem

Vrouwen vinden hem sexy. Mannen zijn jaloers op hem. Een goede barkeeper kent honderden cocktails uit zijn hoofd en houdt alles voortdurend in het oog. Met een glimlach op zijn lippen tovert hij achter de bar hippe drankjes tevoorschijn. Een goede barkeeper kent de wensen van zijn gasten, is de illusionist in zijn variété en geeft iedereen het gevoel in goeden handen te zijn.

Be that guy!

Natuurlijk zijn het allemaal clichés die de ronde doen over de barkeeper. Tock is het spannend om eens aan de andere kant van de bar te kijken. En daarom verzorgt Bar & Bistro Jules in samenwerking met onze buurman Club 22-24 een leuke cocktail workshop aan. Kom gezellig lang met je collega’s, vrienden of familie. Je boekt een workshop al vanaf €19,50 per persoon. Klik op de knop hieronder en laat ons weten wat je wensen zijn.

Onze arrangementen

  • Basis workshop met 2 cocktails á €21,50 per persoon
  • Luxe workshop met 3 cocktails á €29,50 per persoon