Bar & Bistro Jules | Speciale thema’s
1168
page-template-default,page,page-id-1168,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Speciale thema’s

Bar & Bistro Jules

We mogen weer open!

We zijn als een kind zo blij. Want na de zoveelste lockdown mogen we jullie weer ontvangen in ons restaurant. Dat is wat ons echt gelukkig maakt. We gaan keihard aan de slag met alle voorbereiding en zullen vanaf zaterdag 29 januari weer voor jullie klaar staan.

Diner

Voor de heropening hebben we weer een hele nieuwe menukaart samengesteld die past bij dit seizoen. Zoals altijd is er genoeg keuze tussen gerechten met vis, vlees of vegetarische gerechten. Kun je niet kiezen? Ga dan voor ons menu rondje kaart en laat je met vier of vijf gangen door ons verrassen. Wil jij een tafeltje bemachtigen? Reserveer dan snel op onze website!

Drinks

Naast onze menukaart met gerechten is iedereen welkom voor een borrel. We hebben een uitgebreide kaart met cocktails, gin-tonic’s, een lekker biertje en een goed glas wijn. Laten we het leven vieren, nu het weer kan. Helaas is reserveren alleen mogelijk voor het diner. Ben je benieuwd of er genoeg plek is, bel ons dan op 0314 849997.

Samen zorgen we dat we open blijven.

We voelen ons gezegend dat we onze deuren mogen openen. Vooral na alle lockdown’s voelt het als een cadeau. Maar wat we echt graag willen is open blijven en het liefst zo snel mogelijk op de manier zoals voorheen. Maar daarvoor hebben we ons wel te houden aan enkele regels.

Wees goed voorbereid

De overheid stelt ons verplicht om enkele regels na te leven. Deze hebben wij niet verzonnen maar we gaan ze wel naleven. Dit doen we omdat we zo snel mogelijk willen draaien zoals dat ooit was. En met z’n allen de zelfde kant op is altijd het snelst. We zorgen voor voldoende ruimte tussen onze tafels waardoor je met een veilig gevoel aan tafel zit. We vragen ook van onze gasten om met elkaar rekening te houden.

Houd je QR-code bij de hand

Iedereen wordt gecontroleerd op een QR code. Deze geeft aan of je gevaccineerd, kort geleden genezen of getest bent. Er is dus voor iedereen een mogelijkheid om binnen te komen. Geeft je QR code een groen beeld, dan ben je van harte welkom.

Draag een mondkapje als je binnen komt

Op het moment is het in de horeca verplicht om een mondkapje te dragen wanneer je jezelf verplaatst. Dit betekend dat het mondkapje gedragen moet worden wanneer je binnenkomt of naar het toilet wilt. Eenmaal aan tafel mag het mondkapje af.