Diner: WO t/m ZO vanaf 17:00         Volg Bar & Bistro Jules op

Menu

Ontdek hier de menukaart van Bar & Bistro Jules. Je vindt onze gerechten en alle opties, onze wijnen en de borrelkaart.

Onze gerechten

Rouleaux van rauwe zalm – met roomkaas, mierikswortel, frisse venkel en mayonaise van wasabi

11

Tostada met rode biet – crème van geitenkaas en huisgemaakte notenpesto (v)

10,5

Tataki van hertenrug – gekonfijte ui met roze peper en crème van pompoen

12

Klassieke carpaccio – mayonaise van ansjovis, pijnboompitten en Parmezaan

11

Rilette van gerookte makreel – salade van aardappel en zoet-zure rode kool

11

Soep van geroosterde aubergine en paprika – kokosroom, specerijen en gepofte quinoa (v)

9

Zeeuwse mosselen – huisgemaakte bisque, zeekraal en crostini’s

10,5

Gnocchi van pompoen – crumble van hazelnoot en krokante salie (v)

10,5

Boterzachte sukade van hert – bramenjus, crème van bataat en krokante schorseneer

12,5

Gegrilde spitskool – saus van gele curry en gezouten cashewnoten (v)

10,5

Bavette – chimichurri, groene asperges en pommed pailles

13

Roodbaars – frigola pasta en putanesca van tomaat, ansjovis en zwarte olijf

12

Desserts

Jules’ swirl – mokka, chocolade, karamel en American coockie

8,5

Tartelette – mousse van kastanje, kaneelijs en kletskoppen met speculaas

9

3 of 5 kaassoorten met kletzenbrood en chutney van Marsala
9,5 – 12,5

Ganache van bramen – mousse van witte chocolade en crumble van pistache

8,5

Barfood

Huisgemarineerde olijven
4
Desembrood met aioli en pesto
6,5
Pittige makreelpaté met brood en augurk

9

Jules borrelplank met koud barfood
16,5
Jules borrelplank met koud en warm barfood
21,5

Laat je verrassen!

Kun je niet kiezen, laat je dan verrassen. Daarvoor hebben wij ons verrassingsmenu ‘rondje kaart’. Geserveerd met side dishes.

Vier gangen verrassing

38,5

Vijf gangen verrassing

46

Kaas i.p.v. zoet dessert
6

Specials

Bedoeld om te delen. Bedacht met aandacht voor de wereld en het welzijn van ’t dier. Een mooie en eerlijke maaltijd om op het midden van de tafel te zetten. Geserveerd met groente, friet en salade.
Ribeye double á 400 gram van nederlands beste natuurvlees

57,5

Zeebaarsfilet á 400 gram met Hollandaisesaus

45

Side dishes

Frietjes met mayonaise
4
Groente van het seizoen
5
Frietjes van zoete aardappel met truffel-mayo
4,5