Bar & Bistro Jules | Menu
446
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-446,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Menu

Dit hebben we in huis!

Hoe ga jij graag uit eten?

Bij Bar & Bistro Jules bestaan er geen regels in de menukaart. Je bepaalt zelf hoe je uit eten gaat. Misschien begin je graag rustig met ons barfood en een eerste drankje. Al onze gerechten daarna hebben de zelfde portie, namelijk die van een tussengerecht. Hierdoor kun je meer proeven!

Zet je graag de tafel vol met verschillende gerechten of laat je graag in verschillende rondes de gerechtjes naar tafel brengen? Het is allemaal mogelijk.

Kun je niet kiezen? Laat het dan gewoon aan ons over! Met het menu ‘rondje kaart’ kiezen wij in verschillende rondes een aantal gerechten die je geproefd moet hebben. Laat het op je af komen en ervaar de hele avond door wat Jules te bieden heeft.

BARFOOD!

Desembrood met aioli en pesto 6
Pittige makreelpaté met brood en augurk 8,5
Portie huisgemarineerde olijven 3,5
Jules borrelplank met koud barfood 16,5
Jules borrelplank met koud en warm barfood 21,5

ONZE GERECHTEN!

Gebrande makreel met een salade van krieltjes en dragon 9
Caprese van gegrilde tomaatsoorten met mozzarella en schuim van basilicum 9
Coppa di Parma met verse vijgen en crème van mascarpone 9,5
Asian style steak tartare van ’t dubbeldoel koe met piccalilly 9,5
Torta di Parmigiano met gedroogde tomaat, groene asperges en balsamico 9
Mosselen in bisque van schaaldieren met zeekraal en knoflook crostini 9,5
Gegrilde paarse spitskool met saus van Parmezaanse kaas en crumble van hazelnoot 9,5
Gevulde inktvis met risotto en saus van saffraan 9,5
Gebakken scholfilet en rouleaux van black tiger garnalen met combu dashi 10,5
Eendenborstfilet met beukenzwam, pomme amande en jus van rode port 10
Taco’s met vegetarische kip, bonen, vadouvan en rode kool 9,5
Kalfsoester met een eigen jus, romanesco en crunchy polenta 10

Specials!

Bedoeld om te delen. Bedacht met aandacht voor de wereld en het welzijn van ’t dier.  Een mooie en eerlijke maaltijd om op het midden van de tafel te zetten. Geserveerd met groente, friet en salade.

Ribeye double á 400 gram van Nederlands beste natuurvlees 45
Home made fish & chips van kabeljauw 32,50

Side dishes!

Frietjes met mayonaise 3,5
Groente van het seizoen 5,5
Frietjes van zoete aardappel met truffel-mayo 4,5

Desserts!

Parfait van chocolade met ganache van pinda 7,5
Poffertjes van pompoen met dadelcake, spekkoek en siroop van specerijen 7,5
3 of 5 kaassoorten met kletzenbrood en chutney van Marsala 9,5 – 12,5
Huisgemaakte tiramisu met vanille ijs 7,5

Rondje kaart!

Voor als je niet kunt kiezen. Laat het aan ons over en wij kiezen een aantal gerechten van het menu. Deze komen in verschillende rondes op tafel. Je hoeft je dus nergens meer druk om te maken. 32,50 p.p.
Het menu ‘rondje kaart’ is alleen per tafel te bestellen.