Bar & Bistro Jules | Menu
446
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-446,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Menu

Dit hebben we in huis!

Hoe ga jij graag uit eten?

Bij Bar & Bistro Jules bestaan er geen regels in de menukaart. Je bepaalt zelf hoe je uit eten gaat. Misschien begin je graag rustig met ons barfood en een eerste drankje. Al onze gerechten daarna hebben de zelfde portie, namelijk die van een tussengerecht. Hierdoor kun je meer proeven!

Zet je graag de tafel vol met verschillende gerechten of laat je graag in verschillende rondes de gerechtjes naar tafel brengen? Het is allemaal mogelijk.

Kun je niet kiezen? Laat het dan gewoon aan ons over! Met het menu ‘rondje kaart’ kiezen wij in verschillende rondes een aantal gerechten die je geproefd moet hebben. Laat het op je af komen en ervaar de hele avond door wat Jules te bieden heeft.

BARFOOD!

Desembrood met aioli en pesto 6
Pittige makreelpaté met brood en augurk 8
Portie huisgemarineerde olijven 3,5
Jules borrelplank met koud barfood 16,5
Jules borrelplank met koud en warm barfood 21,5

ONZE GERECHTEN!

Thaise rode curry (v) met aubergine, line, kikkererwten en naanbrood 8,5
Gemarineerde Hollandse witte asperges met huisgerookte Livar fricandeau en ratatouilledressing 9,5
Salade met gegrilde albacore tonijn, little gem, sesamdressing en geroosterde cashew 10,5
Crunchy polenta met blauwe kaas (v), chutney van appels en peren en chips van Granny Smith 8,5
Bereidingen van ’t Livar varken met Pomme hasselback, daslook en jus van morielje 10
Gevulde inktvis met kruidenrisotto en saus van saffraan 10
Slow-cooked lamsprocureur met een stamppotje van raapsteel en jus van gepofte knoflook 10,5
Cnocchi nero (v) met Hollandse witte asperges en truffel 9,5
Kabeljauwfilet met crème van doperwten, voorjaarsgroenten en choronsaus 10,5

Specials!

Bedoeld om te delen. Bedacht met aandacht voor de wereld en het welzijn van ’t dier.  Een mooie en eerlijke maaltijd om op het midden van de tafel te zetten. Geserveerd met groente, friet en salade.

Ribeye double á 400 gram van Nederlands beste natuurvlees 45
Home made fish & chips van kabeljauw 32,50

Side dishes!

Frietjes met mayonaise 4
Griekse salade 5
Groente van het seizoen 5,5

Desserts!

Chocolade brownie met rood fruit en vanille ijs 7,5
Ganache van framboos met mousse van witte chocolade 7,5
3 of 5 kaassoorten met kletzenbrood en chutney van Marsala 9,5 – 12,5

Rondje kaart!

Voor als je niet kunt kiezen. Laat het aan ons over en wij kiezen een aantal gerechten van het menu. Deze komen in verschillende rondes op tafel. Je hoeft je dus nergens meer druk om te maken. 34,50 p.p.
Het menu ‘rondje kaart’ is alleen per tafel te bestellen.