Home / Menu
Menu
Ontdek hier de menukaart van Bar & Bistro Jules. Je vindt onze gerechten en alle opties, onze wijnen en de borrelkaart.
De menukaart
Bij ons krijg je de kans om lekker veel te proeven. Onze menukaart kent geen regels. Ieder gerecht is ongeveer even groot en heeft het formaat van een tussengerecht. Een beetje anders dan anders. Zo kun je meer gerechtjes bestellen en dus meer smaken ontdekken. Voor een snelle hap zet je de tafel vol lekker en met verschillende gangen zorgen we voor een avondje uit.
Bij elk gerecht kunnen we iets bijzonders inschenken. Of het nou gaat om een goed glas wijn, een lekker speciaalbiertje of een toffe cocktail. Laat je vooral door ons adviseren.
Onze gerechten
10,5
Gevulde Pani Puri – Gesouffleerd deeg, gevuld met salade van Hollandse asperges en groene kruiden
9,5
Pulled lamb – geplukte lamsschouder met couscous en ras el hanout
10
Gerookte varkensprocureur – met frisse Hollandse asperges en mayonaise van daslook
10
Spring rolls – gevuld met voorjaarsgroente en glasnoedels met een kruiden-crème fraîche
Soep van geroosterde aubergine en paprika – met kokosroom, specerijen en gepofte quinoa
10,5
Buikspek – gelakt met hoisin – beukenzwam – crème van pastinaak
11,5
Hollandse asperges – in een peterselie-karnemelksaus met krieltjes en crumble van ei
10
Bavette – chimichurri, groene asperges en pommed pailles
11,5
Kabeljauw – romige parelgort, zeekraal en saus van kerrie madras
11,5
Desserts
8,5
Hangop met coulis van rabarber en aardbei en huisgemaakte crusli
8,5
Parfait van frambozen – coulis van frambozen – kletskop
8,5
Barfood
Laat je verrassen!
Vier gangen verrassing
35
Vijf gangen verrassing
43,5
Specials
Kabeljauwfilet á 400 gram met een saus van kerrie madras
42,5