Home / Menu
Menu
Ontdek hier de menukaart van Bar & Bistro Jules. Je vindt onze gerechten en alle opties, onze wijnen en de borrelkaart.
De menukaart
Bij ons krijg je de kans om lekker veel te proeven. Onze menukaart kent geen regels. Ieder gerecht is ongeveer even groot en heeft het formaat van een tussengerecht. Een beetje anders dan anders. Zo kun je meer gerechtjes bestellen en dus meer smaken ontdekken. Voor een snelle hap zet je de tafel vol lekker en met verschillende gangen zorgen we voor een avondje uit.
Bij elk gerecht kunnen we iets bijzonders inschenken. Of het nou gaat om een goed glas wijn, een lekker speciaalbiertje of een toffe cocktail. Laat je vooral door ons adviseren.
Onze gerechten
Rouleaux van rauwe zalm – met roomkaas, mierikswortel, frisse venkel en mayonaise van wasabi
11
Tostada met rode biet – crème van geitenkaas en huisgemaakte notenpesto (v)
10,5
Tataki van hertenrug – gekonfijte ui met roze peper en crème van pompoen
12
Klassieke carpaccio – mayonaise van ansjovis, pijnboompitten en Parmezaan
11
Rilette van gerookte makreel – salade van aardappel en zoet-zure rode kool
11
Soep van geroosterde aubergine en paprika – kokosroom, specerijen en gepofte quinoa (v)
9
Zeeuwse mosselen – huisgemaakte bisque, zeekraal en crostini’s
10,5
Gnocchi van pompoen – crumble van hazelnoot en krokante salie (v)
10,5
Boterzachte sukade van hert – bramenjus, crème van bataat en krokante schorseneer
12,5
Gegrilde spitskool – saus van gele curry en gezouten cashewnoten (v)
10,5
Bavette – chimichurri, groene asperges en pommed pailles
13
Roodbaars – frigola pasta en putanesca van tomaat, ansjovis en zwarte olijf
12
Desserts
Jules’ swirl – mokka, chocolade, karamel en American coockie
8,5
Tartelette – mousse van kastanje, kaneelijs en kletskoppen met speculaas
9
Ganache van bramen – mousse van witte chocolade en crumble van pistache
8,5
Barfood
9
Laat je verrassen!
Vier gangen verrassing
38,5
Vijf gangen verrassing
46
Specials
57,5
Zeebaarsfilet á 400 gram met Hollandaisesaus
45