Diner: WO t/m ZO vanaf 17:00         Volg Bar & Bistro Jules op

Menu

Ontdek hier de menukaart van Bar & Bistro Jules. Je vindt onze gerechten en alle opties, onze wijnen en de borrelkaart.

Onze gerechten

Hamachi – sashimi van geelstaartmakreel met ponzu en paksoi

10,5

Gevulde Pani Puri – Gesouffleerd deeg, gevuld met salade van Hollandse asperges en groene kruiden

9,5

Pulled lamb – geplukte lamsschouder met couscous en ras el hanout

10

Gerookte varkensprocureur – met frisse Hollandse asperges en mayonaise van daslook

10

Spring rolls – gevuld met voorjaarsgroente en glasnoedels met een kruiden-crème fraîche

9

Soep van geroosterde aubergine en paprika – met kokosroom, specerijen en gepofte quinoa

9
Warme maiskoek – waterkers en frisse tzatziki
9,5
Gegratineerde langoustine – hollandaise, groene asperges en kroepoek

10,5

Buikspek – gelakt met hoisin – beukenzwam – crème van pastinaak

11,5

Hollandse asperges – in een peterselie-karnemelksaus met krieltjes en crumble van ei

10

Bavette – chimichurri, groene asperges en pommed pailles

11,5

Kabeljauw – romige parelgort, zeekraal en saus van kerrie madras

11,5

Desserts

Lemon meringe taart met lemon curd en luchtig eiwit

8,5

Hangop met coulis van rabarber en aardbei en huisgemaakte crusli

8,5

3 of 5 kaassoorten met kletzenbrood en chutney van Marsala
9,5 – 12,5

Parfait van frambozen – coulis van frambozen – kletskop

8,5

Barfood

Huisgemarineerde olijven
4
Desembrood met aioli en pesto
6,5
Pittige makreelpaté met brood en augurk
8,5
Jules borrelplank met koud barfood
16,5
Jules borrelplank met koud en warm barfood
21,5

Laat je verrassen!

Kun je niet kiezen, laat je dan verrassen. Daarvoor hebben wij ons verrassingsmenu ‘rondje kaart’. Geserveerd met side dishes.

Vier gangen verrassing

35

Vijf gangen verrassing

43,5

Kaas i.p.v. zoet dessert
6

Specials

Bedoeld om te delen. Bedacht met aandacht voor de wereld en het welzijn van ’t dier. Een mooie en eerlijke maaltijd om op het midden van de tafel te zetten. Geserveerd met groente, friet en salade.
Ribeye double á 400 gram van nederlands beste natuurvlees
55

Kabeljauwfilet á 400 gram met een saus van kerrie madras

42,5

Side dishes

Frietjes met mayonaise
4
Groente van het seizoen
5
Frietjes van zoete aardappel met truffel-mayo
4,5