Lieve gast, Bar & Bistro Jules gaat helaas sluiten. Bekijk hier meer informatie.

Diner: WO t/m ZO vanaf 17:00         Volg Bar & Bistro Jules op

Bar & Bistro Jules

Thuis komen, maar dan beter!

4.5/5 uit 92 recensies

Een avond uit van begin tot eind.

In het midden van de Grutstraat in Doetinchem vind je ons eigentijdse restaurant. Met een brede glimlach zorgen wij dat je je direct thuis voelt. Wij zijn blij als jij een avond hebt genoten van de sfeer en want onze kaart te bieden heeft. Neem een avond uit vanaf het eerste aperitief tot een lekkere cocktail aan onze bar.  

Bij ons krijg je de kans om lekker veel te proeven. Onze menukaart kent geen regels. Ieder gerecht is ongeveer even groot en heeft het formaat van een tussengerecht. Een beetje anders dan anders. Zo kun je meer gerechtjes bestellen en dus meer smaken ontdekken. Voor een snelle hap zet je de tafel vol lekker en met verschillende gangen zorgen we voor een avondje uit.

Bij elk gerecht kunnen we iets bijzonders inschenken. Of het nou gaat om een goed glas wijn, een lekker speciaalbiertje of een toffe cocktail. Laat je vooral door ons adviseren. 

Van woensdag t/m zondag zijn wij geopend vanaf 17:00 uur! Kom gezellig binnen, ga lekker eten en blijf tot de late uurtjes lekker borrelen. Bij Jules is er altijd wat te doen!

Welkom bij Bar & Bistro Jules!

Restaurant Doetinchem Grutstraat
Restaurant Doetinchem Grutstraat
Restaurant Doetinchem Grutstraat

Hoe ga jij graag uit eten?

Onze gerechten hebben allemaal de portie van een tussengerecht. Zo kun je meer proeven en bepaal jij zelf hoe je uit eten gaat. Gaan jullie delen of bestel je liever voor jezelf?

Kun je niet kiezen? Bestel dan ons menu ‘rondje kaart’ en laat je door ons verrassen!

Uit eten Doetinchem Grutstraat
Uit eten Doetinchem Grutstraat

Borrelen bij Jules

In het weekend smelt dineren en borrelen samen! En wat is lekkerder dan na het nuttigen van een overheerlijk diner lekker borrelen waar gezelligheid voorop staat…

Bij Bar & Bistro Jules zijn alle ingrediënten aanwezig om je avond compleet te maken. Zonder dat je het door hebt veranderd ons restaurant in de gezelligste plek van Doetinchem om te borrelen!

Werken bij Bistro & Bar Jules

Bar & Bistro Jules is per direct op zoek naar versterking. Wij zoeken mensen die net zo enthousiast als wij naar hun werk komen. Zie jij jezelf al bij ons rondlopen? Laat je horen!

Restaurant Doetinchem Grutstraat
Restaurant Doetinchem Grutstraat
Restaurant Doetinchem Grutstraat